Cofetaria Alexandrei

Din dragoste si pasiune pentru iubitorii de dulce

Retetele Noastre

In cele de mai jos va prezentam retetele care stau la baza prepararii torturilor noastre 

Tort diet - 9,5 lei/portie (12 portii)

Blat: alune de padure, nuci caju, nuca de cocos, ciocolata neagra, cacao, lapte.
Crema roz cu iaurt grecesc, banane, ulei de cocos, oua, smochine, fructe de padure si capsuni.
Crema alba, contine unt, crema de branza si smochine.

Tort de profiterol - 101 lei/Kg

Blat cu cacao
Creme: sarlota cu caramel din ciocolata belgiana.
Coji ecler rotunde umplute cu mousse de ciocolata alba si frisca.
Glazura din ciocolata belgiana, caramel cu esenta de rom si migdale.

Tort Monaco cu fructe de padure
96 lei/Kg

Blat format din piscoturi de sampanie.
Crema sarlota de ciocolata alba si fructe de padure.
Decor jeleu din fructe de padure.

Tort Monaco cu piersici
96 lei/Kg

Blat format din piscot de sampanie.
Crema sarlota de ciocolata alba si neagra belgiana.
Decor piersici din compot.

Tort Alexandra - 96 lei/Kg

Blat negru cu multa cacao.
Creme: sarlota cu ness; ganaj de cocolata neagra cu visine putin alcoolizate.
Glasat in ciocolata cu lapte, cu ornamente de ciocolata neagra si auriu.

Tort Berlin - 96 lei/Kg

Blat: doua blaturi cacao, un blat alb, insiropate cu aroma de portocala. Crema de ciocolata alba cu nuca si krantz, ganaj de ciocolata neagra cu visine. ornamente de ciocolata, martipan si macarons.

Tort de pricomida - 101 lei/Kg

Blat de pricomida.
Crema: sarlota de vanilie cu coaja de lamaie, sarlota de cacao cu piersici din compot.
Glazura de ciocolata alba cu ornamente de ciocolata neagra si alba.

Tort diplomat - 63 lei/Kg

Blat alb simplu.
Crema: sarlota cu portocala.
Decoratiuni: fructe de padure (capsuni, kivi, ananas) si piersici din compot, toate trase in film de gelatina pura.

Tort regal - 101 lei/Kg

Blat cu multa cacao.
Crema: ganaj cu visine intens alcoolizate in lichior de visine.
Crema whiskey si lichior de visine.
Glasat in ciocolata neagra cu decoratiuni de ciocolata alba.

Tort vis vienez - 101 lei/Kg

Blat de pricomida.
Crema de vanilie, frisca si nuca
Glazura de ciocolata neagra cu ornamente albe si aurii.

Tort bezea New York - 101 lei/Kg

Blat de bezea, crema ganaj de ciocolata.
Sarlota cu ness, glazura de ciocolata ornata cu ness.

Tort trei ciocolate - 101 lei/Kg

Blat de cacao si crema trei straturi de mousse din ciocolata belgiana.
Ciocolata belgiana alba, neagra si cacao cu lapte.

Tort de post - 101 lei/Kg

Blat de cacao fara ou si fara lapte.
Crema de vanilie cu lapte de soia belgian cu aroma de vanilie (fara ou).
Margarina si glazura din ciocolata belgiana.

Tort 0 - Fara zahar / inlocuitor zahar - 12 lei/felie

Blat: faina fara gluten, morcov, oua, lapte de soia, iaurt, nuca, ulei, stafide, scortisoara, bicarbonat.
Crema: mascarpone, mango, esenta de migdale.

Tort cu cafea si bezea italina - 96 lei/Kg

Blat: ou, faina, zahar, ulei, bicarbonat.
Crema: mascarpone, ciocolata alba belgiana, ciocolata caramel, zahar, frisca, ness.
Sirop: cafea, zahar, rom si esenta de rom
Bezea: ou si zahar.

Tort red velvet - 101 lei/Kg

Blat: Ou, zahar, faina, ulei, bicarbonat, colorant alimentar Wilton.
Sirop: apa, zahar si pasta din floare de soc.
Crema: mascarpone, zahar, frisca, esenta de lamaie.
La interior: jeleu de capsuni, dulceata de afine si fructe de padure congelate.

Valori Nutritionale

Pitesti Republicii
Pitesti Exercitiu
Pitesti Gavana
L - V
08:00 - 20:00
Sambata
08:00 - 20:00
Duminica
08:00 - 20:00